Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat ca o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu este o "chestiune strict secundara, atat pentru USL, cat si pentru poporul roman".

"Prioritatea USL in aceasta toamna este organizare si efort maxim pentru castigarea acestor alegeri, prioritate atat pentru USL, cat si pentru poporul roman. Acest plan de suspendare este o chestiune strict secundara atat pentru USL, cat si pentru poporul roman. Daca dupa alegeri nu se va respecta Constitutia de catre presedinte, sigur se poate lua in calcul si suspendarea", a declarat Rus, potrivit evz.ro.

De asemenea, fostul ministru de Interne a precizat ca Dan Voiculescu ar trebui sa renunte la ideea de suspendare si sa lasa USL sa-si faca treaba.

"Nu am o parere buna despre dansul. (...) Asa ca domnul Voiculescu ar trebui sa aiba pacienta, sa ne lase mai usor pe noi cu ideile dansului si sa isi faca USL treaba si PSD in primul rand", a mai adaugat Rus.

Social-democratul a afirmat ca sustine, in continuare, generatia din care Victor Ponta face parte, indiferent de partid.

"Raman sustinator al lui Victor Ponta si al generatiei sale, indiferent ca sunt pesedisti, liberali sau pedelisti. Astia mai batranii ne-am dus dracului in acest moment pentru ca suntem compromisi in toate felurile si variantele si ei trebuie sustinuti pentru ca nu are cine sa ne mai plateasca noua pensie", a concluzionat Ioan Rus.

Citeste si: Voiculescu nu renunta: Basescu trebuie suspendat. Referendumul, odata cu alegerile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.