Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat ca liderul PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, latra, "ca un catel", la toti cei care il supara pe "stapanul sau", Crin Antonescu.

"A doua lovitura fatala pentru credibilitatea Romaniei o reprezinta declaratiile aiuritoare ale domnului Eugen Nicolaescu, care nu face decat sa-l alunge pe domnul Gitenstein din Romania. Se comporta, din pacate, distructiv la adresa relatiilor cu partenerul nostru strategic. Toata lumea stie ca domnul ambasador, Excelenta Sa, exprima punctul de vedere al Administratiei Obama, conducerii SUA, si nu exprima un punct de vedere personal si toata lumea stie ca sustine Romania in lupta impotriva coruptiei, in lupta ei pentru integrare deplina in structurile europene si in structurile NATO, deci este un partener", a declarat Barbu, despre afirmatiile lui Nicolaescu la adresa ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

De asemenea, potrivit evz.ro, Barbu l-a comparat pe liderul PNL Bucuresti cu un catel care "latra la cei care il supara pe stapan".

"Un astfel de comportament nu face decat sa dea din nou o lovitura credibilitatii si as spune ca domnul Eugen Nicolaescu se comporta precum un catel caniche, care latra la cei care il supara pe stapan. Stim foarte bine ca domnul Crin Antonescu este suparat si pe Comisia Europeana, si pe Administratia Obama si acum domnul Nicolaescu, probabil, pentru ca a fost pus presedinte interimar la Organizatia sectorului 1, ca sa dea bine in fata sefului de partid latra la cei care l-au suparat pe domnul Crin Antonescu", a mai adaugat vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.