Eurodeputatul George Becali a fost prezent in Parlament, miercuri, la sedinta consacrata vizitei presedintelui PE, el precizand ca a venit "sa viziteze putin" viitorul sau loc de munca.

"Acum am venit asa sa vizitez putin, ca sa vad viitorul meu loc. E mult mai placut aici decat acolo (la Parlamentul European n.r.). In primul rand e in tara mea, in al doilea rand numai un stalp din asta costa cat un etaj din ala", le-a spus ziaristilor George Becali, transmite MEDIAFAX.

George Becali a fost intrebat daca nu e prea multa marmura in cladirea Parlamentului Romaniei.

"Nu e foarte multa. Mie imi place foarte mult, mie imi place luxul. Acolo scaunele sunt de plastic de 10 euro, mesele de plastic de 3 euro, nu-mi place", a precizat George Becali.

El a explicat si faptul ca in Parlamentul European era mai mult absent si a promis ca nu o sa chiuleasca daca va fi ales deputat in Parlamentul Romaniei.

"Si atunci mult mai util sunt aici pentru ca am sa vin, acolo mai mult eram absent. Si chiar o sa vin, chiar n-o sa chiulesc", a explicat George Becali.

El a mai spus ca la intalnirea de dinainte de sedinta Parlamentului Romaniei, pentru discursul lui Martin Schulz, s-a discutat despre institutiile europene si despre colaborarea dintre parlamente.

"Da e o tema de incredere in Uniunea Europeana, in institutiile europene, in Parlamentul European si de colaborare intre parlamentele nationale si Parlamentul Europei", a mai spus Becali.

El s-a aratat optimist atat in privinta Uniunii Europene, cat si in privinta aderarii la Schengen.

Intrebat cand crede ca va intra Romania in spatiul Schegen, el a raspuns ca "probabil in 2013 sigur".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.