Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la inceputul intrevederii de la Palatul Cotroceni cu presedintele PE, Martin Schulz, ca apreciaza si mai mult vizita acestuia pentru faptul ca a fost in tara, dovedind astfel "interes pentru ce se intampla cu romanii".

"Faptul ca ati fost in tara este un lucru care ma face sa apreciez si mai mult vizita dumneavoastra, pentru ca este un semn de interes pentru ce se intampla cu romanii", i-a spus presedintele Basescu presedintelui Parlamentului European, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, Martin Schulz a aratat ca intalnirea cu presedintele Basescu este una importanta, chiar daca cei doi oficiali se intalnesc si la reuniunile Consiliului European. "Acolo uneori suntem de acord, alteori nu, dar cu siguranta suntem de acord cu accesul Romaniei in Schengen", a afirmat Schulz.

Seful statului i-a raspuns ca romanii ii sunt recunoscatori liderului PE pentru sprijinul acordat Romaniei si pentru intelegerea realitatilor din tara noastra.

Martin Schulz a tinut si sa remarce frumusetea Palatului Cotroceni. "Palatul dumneavoastra de aici este mai frumos decat cel pe care il am eu la Bruxelles", a spus liderul PE.

"Va multumesc, dar nu este al meu, este al poporului roman", i-a raspuns presedintele Basescu razand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.