Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca vor fi reluate platile pentru proiectele din POSDRU, el aratand ca "cel mai probabil in luna decembrie" Romania va primi cateva sute de milioane de euro din program.

"Am discutat cu ministrul Campeanu si, in urma aprobarii, ieri (marti, n.r.) in sedinta de Guvern, a corectiilor financiare solicitate pe POSDRU, in noiembrie avem ultimul audit si incepem sa retrimitem cereri de decontare iar. Cel mai probabil in luna decembrie primim cateva sute de milioane de euro din programul POSDRU", a spus, miercuri, premierul Victor Ponta, la Parlament, inainte de a intra in sala de plen reunit pentru a asista la discursul presedintelui PE, Martin Schulz, transmite MEDIAFAX.

Ponta a spus ca vestea reluarii platilor era asteptata de catre miile de oameni care au accesat acest program inca din luna februarie, de cand se blocase POSDRU.

"Se reiau toate platile pentru proiecte in functie de cat timp si cate resurse sunt in program, in fondul social", a spus Ponta, intrebat despre ce suma va fi deblocata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.