Premierul Victor Ponta i-a replicat, miercuri, liderului PDL, Vasile Blaga, raspunzand acuzelor ca Martin Schulz i-ar fi facut campanie, prin prezenta sa in Targu Jiu, ca Blaga nu stie nicio limba straina si nu intelege ce se intampla dincolo de vama.

"Domnul Blaga nu doar ca nu stie nicio limba, nici nu stie ce se intampla in Europa. (...) Nu doar ca nu stie nicio limba straina, nici nu intelege nimic din ce se intampla dincolo de vama. Dansul cu vama se pricepe", a replicat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca presedintele PE, Martin Schulz, reprezinta Europa, dincolo de familia politica din care face parte.

"Presedintele Parlamentului European, dincolo de familia politica din care provine, reprezinta Europa si discursul domnului Blaga e la fel cu discursul camaradului sau de campanie, domnul Diaconescu", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta si Martin Schulz au fost impreuna, in cursul dupa-amiezii de marti, pentru a inaugura o statie de epurare a apei, realizata la Bumbesti Jiu cu fonduri europene nerambursabile, in valoare de 2,5 milioane de euro, dupa care s-au deplasat la Targu Jiu, unde au avut programe diferite pentru o scurta perioada de timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.