Presedintele PDL, Vasile Blaga, a criticat rectificarea bugetara, aratand ca alocarile catre administratiile locale au fost 93% in cazul autoritatilor conduse de USL si doar 3,8% in cazul celor conduse de PDL.

"Victor Ponta minte cand spune ca a facut rectificarea bugetara de ieri datorita faptului ca incasarile la buget au fost mai mari cu 7%. Uita sa spuna ca inflatia pe septembrie a fost de 5,33%, iar restul cresterilor incasarilor a fost posibil datorita politicilor Boc si Ungureanu", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca au fost repartizate 326 de milioane, adica 93,25%, catre administratiile conduse de USL si 13 milioane, adica 3,8%, catre administratiile conduse de PDL.

Potrivit lui Blaga, cele mai mari beneficiare au fost judetele Valcea, Olt, Teleorman, Dolj, acolo unde prezenta la vot la referendum "a depasit 200%".

Blaga a mai spus ca situatia economica la sase de luni de guvernare Ponta "este roz numai la televizor si in declaratiile false si iresponsabile ale lui Victor Ponta".

El a aratat ca exista o lege a raspunderii ministeriale si proasta guvernare se poate plati legal.

Guvernul a aprobat, sambata, a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat doar aproximativ 15 minute si s-a desfasurat integral in fata jurnalistilor, cei mai multi bani fiind acordati agriculturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.