Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a afirmat, luni, la depunerea candidaturii sale pentru un nou mandat de deputat, ca dupa sase luni de guvernare Ponta orice colegiu poate deveni fief PDL, Anastase precizand ca isi doreste sa castige, dar ca in caz contrar "nu e niciun fel de problema".

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase si-a depus, luni, la Biroul Electoral Judetean Prahova candidatura pentru un nou mandat de deputat in Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest, in care a fost aleasa deputat in urma cu patru ani, transmite MEDIAFAX.

Anastase a venit insotita de ceilalti candidati ai ARD in judetul Prahova, iar la iesirea din sediul BEJ fostul presedinte al Cametrei Deputatilor a afirmat ca isi doreste o campanie "normala, fara incidente" si spera la un rezultat bun pentru ARD.

Intrebata daca in opinia sa exista in judetul Prahova vreun colegiu considerat fief al ARD, Roberta Anastase a raspuns: "orice colegiu poate deveni un fief PDL dupa sase luni de guvernare Ponta".

Presedintele PDL Prahova a precizat ca nu face pronosticuri, adaugand ca in opinia sa rezultatul pe care ARD il va obtine in Prahova va fi "o surpriza placuta".

"Batalia in ecuatia asta o duc in primul rand cu mine, cu capacitatea mea de a-mi recastiga voturile castigate acum patru ani. Imi doresc sa inving, dar va asigur ca nu e niciun fel de problema in orice varianta", a spus Anastase.

Depunerea candidaturii este prima aparitie publica a Robertei Anastase in Prahova, in ultimele luni. De altfel, anuntul privind candidatura sa pentru un nou mandat a fost facut prin intermediul unui ziar al PDL Prahova distribuit gratuit in Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.