Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu se pune problema ca Liviu Dragnea sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa alegerile parlamentare.

Intrebat daca este o variatna ca Dragnea sa detina presedintia Camerei Deputatilor dupa alegeri, Ponta a raspuns: "Nu se pune problema".

"Dragnea e un om cu foarte mare experienta in administratia locala si va fi, alaturi de mine, principalul responsabil in Guvern pentru reforma administratiei si pentru o adevarata descentralizare", a precizat Ponta, potrivit realitatea.net.

Premierul a precizat ca il va propune pe secretarul general al PSD pentru functia de ministru al Administratiei in viitorul Guvern.

"Va fi in Guvern, el il voi propune in Guvern si va fi principalul responsabil de ceea ce inseamna descentralizare si reforma administratiei romanesti", a mai adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.