Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca acordul politic incheiat intre Gigi Becali si PNL este o chestiune nesemnificativa in raport cu politica PNL.
"Faptul ca Gigi Becali a incheiat cu noi un acord politic este o chestiune de detaliu, nesemnificativa in raport cu politica PNL. El este cel putin formal membru PNL pentru ca altfel nu ar putea candida. Acordul a fost semnat ca urmare a dorintei sale de a candida pe listele PNL. (...) PNL inseamna si anumite drepturi si libertati, iar Becali era un cetatean care avea toate sansele, conform Statutului PNL, sa fie acceptat in partid", a declarat Antonescu, potrivit evz.ro.

"Prezenta lui a fost socotita acceptabila in PNL. Candidatura sa nu a fost acceptata cu greu, ci in termenii democratici, mergand pana la vot. Daca dupa alegeri va dori sa se integreze cu adevarat in PNL, sau sa fie parlamentar independent, este optiunea sa. (...) Gigi Becali are in politica, in Romania, importanta mai mare sau mai mica care i-a fost acordata de mass-media. Jurnalistii l-au facut pe Becali una dintre personalitatile cele mai cunoscute ale Romaniei", a mai adaugat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.