Sefa comisiei de Etica a ARD, Monica Macovei, a declarat ca cei care au primit aviz negativ si acum o acuza arata, de fapt, succesul si eficienta forului pe care il conduce.

"Eu nu m-am rafuit cu nimeni din partid sau din partide in aceasta procedura, am aplicat strict criteriile, si asta arata ca a fost o comisie eficienta, ca sunt oameni nemultumiti, oameni care ma ataca, asta iti arata eficienta, ca si Directia Nationala Anticoruptie. Asta ii arata eficienta, poate ca nu sunt chiar capii pe care i-ar fi dorit unii si alti, dar daca ma ataca acum cine a cazut de pe lista sau a primit aviz negativ, pentru mine, asta imi intareste succesul", a declarat Macovei, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, europarlamentarul a afirmat ca decizia politica revine partidelor ai carui membri sunt cei care au primit aviz negativ.

"In final, sunt partide politice. Decizia politica le revine lor. Noi le-am dat o lista cu niste explicatii. Mai departe, e decizia lor politica, Am zis, pentru cine doriti sa candideze, sa va asumati dvs. public, politic aceasta decizie. Mi se pare firesc", a mai adaugat Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.