Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a criticat foarte dur decizia Comisiei de etica a ARD de neincludere a numelui sau pe liste candidatilor la alegerile parlamentare.

"Nu-mi pasa de ce spune Monica Macovei, eu nu fac apel la copresedintii Aliantei. Eu stiu ca ma incadrez in criteriile de integritate oricat de stricte ar fi ele. Dar avand in vedere abordarea din interiorul partidului ma mai gandesc daca voi candida sau nu. Inteleg ca ANI are un anumit punct de vedere, inteleg ca presa are un punct de vedere, dar faptul ca exista o asemenea abordare din interiorul partidului mi se pare inacceptabil. Deci, va fi decizia mea personala in privinta candidaturii", a declarat Radulescu, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, senatorul a declarat ca Monica Macovei isi "transforma fantasmele asupra candidatilor in realitate".

"Monica Macovei a alunecat de pe nivelul criteriilor de integritate catre nivelul de imagine personala. Isi transforma fantasmele asupra candidatilor in realitate. Ce nu a reusit cu ANI, anume sa o transforme intr-o instanta de judecata, incearca acum cu aceasta comisie de integritate. Or, aceasta comisie este doar una de verificare prealabila. I-am spus si doamnei Macovei. Cand am aflat am sunat-o si i-am spus ca, oricum ar lua aceste criterii, eu le respect", a mai adaugat Radulescu.

Senatorul Cristian Radulescu este unul dintre cei 36 de candidati ai Aliantei Romania Dreapta a caror candidatura a fost respinsa de Comisia de etica.

Radulescu este acuzat de ANI ca nu poate justifica 120.000 euro, dar un verdict final nu a fost anuntat inca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.