Liderul PDL Cristian Preda sustine, pe blog, ca presedintele PE, Martin Schulz, caruia "nu i-a picat bine" scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legata de implicarea in campania electorala de la Bucuresti, se gandeste sa anuleze vizita programata in Romania.

"Presedintele PE, Martin Schulz, e mahnit: scrisoarea trimisa ieri de T. Stolojan, care ii sugera sa anuleze vizita electorala in colegiul lui Victor Ponta, nu i-a picat prea bine. M. Schulz sustine ca nu vrea sa mearga la Targu Jiu. Vizita figura totusi in invitatia trimisa de catre Presedintele Camerei deputatilor tuturor membrilor PPE in cursul zilei de miercuri", scrie Preda, intr-o postare intitulata "Schulz se mai gandeste".

Potrivit MEDIAFAX, el afirma ca reproduce programul primei zile a vizitei in Romania a lui Schulz, asa cum l-ar fi primit de la cancelaria presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea:

"Marti, 30 octombrie 2012
14:50 – Sosirea inaltului oaspete la Bucuresti. Intampinare de catre Presedintele Camerei Deputaților. Oportunitati media (Aeroportul Internațional Henri Coanda, Salonul oficial Corp C);
15:30 – 16:15 Intrevedere cu Prim-Ministrul Romaniei, domnul Victor Ponta. Declaratii de presa (sediul Guvernului, Piata Victoriei nr. 1);
aprox. 16.30 Deplasare la Targu Jiu. Vizita la statia de epurare a apei, insotit de domnul Victor Ponta, Prim-Ministrul Romaniei, si de doamna Rovana Plumb, Ministrul mediului și padurilor;
20:30 – Dineu oficial oferit de Prim-Ministrul Romaniei, domnul Victor Ponta".

"De suparare, Schulz ar vrea sa anuleze vizita in Romania. Trebuie sa precizez ca, atunci cand a candidat la presedintia PE, M. Schulz, care detinuse pana atunci sefia grupului socialist, a promis ca nu va mai fi partizan si ca va reprezenta doar Parlamentul. A descinde in campania unui prim-ministru socialist nu seamana deloc a atitudine neutra", precizeaza Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.