Crin Antonescu crede ca este absolut corect ceea ce face cu PNL, a declarat jurnalisul Andrei Gheorghe, invitat in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii" de la B1 TV.

"In mintea lui, Crin Antonescu traieste visul in care va deveni presedinte, crede ca este absolut corect ceea ce face cu partidul. Cred ca are o personalitate de un tip anume care ii permite sa functioneze astfel, cred ca reuseste cu succes sa evite realitatea", a afirmat Gheorghe, potrivit evz.ro.

De asemenea, jurnalistul a spus ca, in ultima perioada, presedintele PNL a incercat daor sa atraga atentia asupra sa si nimic mai mult.

"Sunt multe interventii pe care nu le poti argumenta, precum candidatura lui Gigi Becali. De cand a devenit interimar, toate actiunile sale sunt actiunile unei femei frustrate ca lumea nu-i intelege frumusetea rapitoare. Tipa fara sa vrea, este intr-un registru acut, urla, tipa. A resimtit ruperea, iar de atunci toate iesirile sale sunt acute, nu are nicio iesire calma, relaxata, care sa arate ca s-ar fi gandit inainte, la care sa simti intelectul din spate. Este doar un tipat, o altista de provincie", a mai adaugat realizatorul de emisiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.