Copresedintele ARD Mihai Razvan Ungureanu spune ca alianta isi doreste ca "PNL sa revina acolo unde ii este locul, adica la jumatatea de centru-dreapta a spectrului politic"

Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat, joi, despre o posibila alianta ARD cu PNL. "Nu discutam in momentul de fata la nivelul conducerii aliantei despre viitoarea politica de aliante sau cel putin de existenta unei politici de aliante pe durata campaniei electorale. Ne concentram in formula pe care o cunoasteti, Forta Civica, PDL, PNTCD pentru a castiga campania electorala si alegerile din 9 decembrie. Ce urmeaza dupa 9 decembrie este evident o alta poveste si jocul politic este deschis", a precizat Ungureanu.

El a aratat ca ARD si-ar dori ca PNL sa revina in jumatatea de centru-dreapta a spectrului politic, dar ca se indoieste ca acest lucru este posibil.

"Ce ne dorim si cred in mod legitim este ca PNL sa revina acolo unde ii este locul, adica in jumatatea de centru-dreapta a spectului politic romanesc. Ne indoim insa ca aceset lucru este posibil. Ca si dialogul cu PNL in formula actuala de conducere pe care PNL o are", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a sustinut ca exista dialog cu membri ai PNL si cu membri marcanti ai conducerii sau ai organizatiilor locale.

Ungureanu a mai spus ca, in opinia sa, actuala conducere a PNL "si-a dovedit de mult incapacitatea de a conduce un partid de pretentiile si de exigentele legitime pe care le are".

"Exista oameni de mare capacitate morala si politica in PNL si cu care personal cred ca se poate spera la o buna intelegere. Sunt convins ca PNL isi va regasi taria pentru a iesi din deriva politica in care se afla in acest moment. Sunt pe de alta parte convins ca sunt multi membri ai conducerii centrale si locale ai PNL care stiu foarte bine cat de dificila este pozitia pe care PNL o are alaturi de PSD in interiorul USL. Tot asa cum imi dau seama cat de mare este tensiunea in interiorul PNL in acest moment din cauza felului in care au fost alcatuite listele de candidati", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.