Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, in calitate de ministru interimar al Sanatatii, doua ordine prin care Institutul inimii din Targul Mures si Institutul de gastroenterologie din Iasi revin la forma administrativa anterioara guvernarii Boc, managerii urmand sa aiba control asupra bugetelor.
"Domnul prim-ministru a semnat, in calitate de ministru interimar al Sanatatii, doua ordine. Unul pentru Institutul de boli cardio-vasculare din Targul Mures, care reorganizeaza actualul centru in institut din nou, dandu-i autonomie financiara si control asupra modului in care sunt gestionate fondurile institutului. Acelasi lucru este emis intr-un alt ordin si semnat de prim-ministru pentru Institutul de gastroenterologie de la Iasi", a anuntat, miercuri, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca fiecare dintre cele doua institute va avea un manager care va participa la negocierea, stabilirea si fundamentarea bugetului institutiei medicale pe care o conduce. De asemenea, cele doua institute vor avea bugete evidentiate separat pentru a se cunoaste exact


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.