Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in sedinta Biroului Permanent al Senatului s-a discutat despre reducerea cheltuielilor de personal in bugetul acestui for legislativ, aratand ca oricum Senatul este intr-o situatie complicata si ca "se face tot ce se poate face". 

"Am discutat la sedinta Biroului Permanent al Senatului. Sunt niste reduceri care privesc, in general, cheltuieli de personal, ca din alta parte nu mai aveau de unde sa reduca. Senatul a avut oricum o reducere de 30% in conditiile astea", a precizat Antonescu, intrebat despre rectificarea negativa a bugetului Senatului, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca Senatul se va descurca cu acest buget, Antonescu a adaugat: "Senatul este oricum intr-o situatie complicata. De pilda, de cateva saptamani bune nu s-au mai facut practic deplasari externe pentru ca fondul s-a epuizat. Vom face tot ce putem face".

El a spus ca nu poate sa precizeze daca o sa fie dati afara personal de la Senat.

Intrebat daca se gandeste si la alte reduceri de buget, Antonescu a raspuns: "Are cine sa se gandeasca la reduceri incepand cu ministrul de finante, nu duceti grija".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.