Premierul Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, luni, cum comenteaza faptul ca Adrian Nastase a scris pe blog ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, el raspunzand ca nu apuca sa citeasca toate blogurile.

Solicitat sa comenteze o postare a lui Adrian Nastase de pe blog, in care fostul lider al social-democratilor apreciaza ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, Ponta a raspuns: "Asa... Iertati-ma, nu apuc sa citesc toate blogurile", transmite MEDIAFAX.

Fostul premier Adrian Nastase a scris, recent, pe blog, ca Traian Basescu poate fi "vinovat" pentru "disparitia flotei, pentru ca si-a dat o casa in calitate de primar, pentru fraudarea morala (si, poate, nu numai) a alegerilor prezidentiale, pentru diverse incalcari ale Constitutiei, pentru minciuni, pentru haosul institutional, pentru destramarea statului, pentru pierderea unei imense sanse de modernizare a Romaniei prin (ne)utilizarea fondurilor europene, pentru dezbinarea din tara, pentru cresterea optiunilor politice anti-sistem, etc., – dar vina lui principala este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multa antipatie si chiar ura impotriva lui iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea in orice conditii – a tuturor voturilor care sa duca la obtinerea a peste 50% din optiuni, la 9 decembrie".

"Pentru atingerea acestui obiectiv, sunt inclusi, drept candidati, si persoane din cele mai ciudate – ca pret al atragerii acestor voturi suplimentare", adauga Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.