Ludovic Orban l-a criticat, vineri, pe George Becali pentru atacurile acestuia la adresa unor membri ai Partidului National Liberal.

"Trebuie sa va spun cateva lucruri despre un lucru care s-a intamplat. In timpul sedintei PNL, pe mai multe posturi de televiziune, un nou coleg de-al nostru, care a fost candidat la Primaria Capitalei, desi nu si-a facut botezul ca membru al PNL, si-a permis sa ii atace intr-un mod de neacceptat pe Chiliman, pe Tariceanu si alti colegi, lansand acuzatii care nu au niciun fel de suport moral. Am venit pentru a transmite public un mesaj de sustinere pentru Tariceanu, Chilliman si toti colegii mei care au fost alaturi de PNL si la bine si la greu", a declarat Orban, potrivit realitatea.net.

De asemenea, intrebat daca s-a gandidat sa nu mai candideze la alegerile parlamentare din partea USL, deputatul PNL a afirmat ca a reflectat asupra unei asemenea decizii.

"Trebuie sa va marturisesc ca am reflectat indelung asupra acestei decizii. Si anume, ca in semn de solidaritate, sa nu mai candidez din partea PNL la alegerile din 2012. Nu am luat aceasta decizie pentru ca nu vreau sa fac niciun serviciu celor din afara PNL si nici noilor veniti care au imbracat haina liberala, desi ar fi putut sa o imbrace in ultilmii 22 de ani, au imbracat-o doar azi cand PNL intr-o alianta care are sanse clare la alegeri. Il sfatuiesc sa nu mai indrazneasca sa faca lucrul acesta", a mai adaugat Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.