Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, ca nu a vazut mitingul USL de miercuri seara, dar, din cate a auzit, acesta a fost "o manifestare festivista gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii '70".

"Sincer, nu am vazut mitingul USL, pentru ca am participat la Congresul PPE, dar, din cate am auzit, a fost o manifestare mai mult gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii '70. E o decizie a lor, o respect, dar cred ca Europa se departeaza tot mai mult de asemenea practici superpopuliste, si se preteaza la practici mult mai pragmatice, care tin de politici concrete si nu festivism. Dar festivismul se pare ca a devenit o moda in USL. Asa am inteles, ca a fost o manifestare festivista", a precizat Emil Boc, potrivit MEDIAFAX.

USL si-a lansat, miercuri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, candidatii la parlamentare, printr-un miting la care au participat, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de sustinatori. Evenimentul a avut loc concomitent cu lucrarile primei zile a Congresului PPE care are loc la Palatul Parlamentului.

Citeste si: Congresul PPE vs mitingul USL: Cele mai importante declaratii ale zilei de miercuri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.