Senatorul PNL Ioan Ghise a venit, miercuri dimineata, la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul PPE, purtand un tricou alb pe care scrie "7.403.836 romanians dismissed Basescu" si "The people are sovereign".

Potrivit MEDIAFAX, el a declarat presei ca se va plimba pe holurile Parlamentului pentru ca participantii la Congresul PPE sa poata vedea mesajele inscriptionate pe tricoul sau.

"7.403.836 Romanians dismissed Basescu" (7.403.836 de romani l-au demis pe Basescu, n.r.), este mesajul inscriptionat pe fata tricoului purtat de Ghise, iar "The people are sovereign" (Poporul este suveran, n.r.) este scris pe spatele tricoului acestuia.

Dupa intoarcerea presedintelui Basescu la Controceni in urma referendumului de demitere din aceasta vara, Ghise a protestat, in repetate randuri, in mod similar, la Palatul Cotroceni.

Lucrarile Congresului PPE au inceput, miercuri dimineata, la Parlament, cu discursuri de deschidere ale presedintelui partidului, Wilfried Martens, si liderului grupului PPE, Joseph Daul, precum si de bun-venit ale liderilor PDL Vasile Blaga si Theodor Stolojan si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor.

USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80.000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.