Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, marti, ca daca premierul Victor Ponta are dreptul sa participe la mitinguri politice, atunci presedintele Traian Basescu poate participa la Congresul PPE.

Potrivit MEDIAFAX, Boagiu a fost intrebata despre faptul ca premierul Ponta spunea ca participarea lui Traian Basescu la congresul PPE, care se desfasoara in perioada 17-18 octombrie la Bucuresti, ar fi o incalcare a prevederilor constitutionale.

"Domnul Victor Ponta iubeste cuvantul incalcare si, daca tot iubeste acest cuvant, incalcare, pot sa spun ca si dumnealui incalca din nou decizii ale Curtii Constitutionale. Daca el are dreptul sa participe la mitinguri politice si asa mai departe, nu inteleg care e problema domnului Ponta ca presedintele care provine din familia Populara Europeana si presedintele statului roman desemnat sa ne reprezinte in Consiliul European participa la aceasta reuniune", a precizat Ana Boagiu, intr-o conferinta de presa.

Ponta: Basescu incalca din nou Constitutia. USL sufera de amnezie?

Ea a mai spus ca Victor Ponta "atata stie, atata poate, atata spune".

"Atata stie, atata poate, atata spune. Codul de bune practici politice sa speram ca incepe sa-l frunzareasca", a mai spus Boagiu despre Victor Ponta.

MRU: Basescu nu incalca in niciun fel Constitutia daca participa la Congresul PPE

Anca Boagiu a aratat ca PDL si UDMR sunt la Bucuresti gazdele Congresului PPE, iar presedintele Traian Basescu participa ca invitat la acest congres.

"Noi suntem gazdele, organizatorii sunt colegii din PPE", a mai spus Anca Boagiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.