Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca.

Potrivit MEDIAFAX, Ciuca a precizat ca Biroul Executiv Central al PC a validat 99% dintre candidatii PC la parlamentarele din 2012.

Liderul conservator a spus ca este vorba despre 21 de Colegii pentru Senat si Camera, care revin conservatorilor in structura USL.

Ciuca a spus ca la parlamentarele din decembrie 2012 vor candida cei din conducerea PC.

El l-a mentionat printre candidati si pe presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, acesta urmand sa candideze pentru Senat, intr-un colegiu din Sectorul 4 al Capitalei.

De asemenea, presedintele partidului, Daniel Constantin, va candida pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din la Arges.

In acelasi timp, presedintele executiv al PC, Vasile Nistor, va candida pentru un mandat de senator intr-un colegiu din Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.