Premierul Victor Ponta l-a criticat din nou dur, la Slatina, pe Dan Diaconescu, mentionand ca in absolut orice tara acesta ar fi trebuit sa doarma la Politie, Ponta adaugand ca, in ultima luna, a devenit, de nevoie, un specialist in Oltchim, comparand combinatul cu un "pacient bolnav". 

"In absolut orice tara daca dumneavoastra, jurnalist, eu, deputat, sau oricine altcineva va duceti la o banca cu documente false sau va duceti la o licitatie publica si depuneti o oferta falsa, in acea seara ar trebui sa dormiti la Politie. Mai putin situatia in care, fiind aliatul Partidului Democrat, dar si marea speranta de reforma a Romaniei, Romania Dreapta, cu Dan Diaconescu. Mai putin aceasta situatie. M-am asteptat la cei 20 de procurori care au stat vreo luna de zile aici la Slatina, vizitand frumusetile judetului si transformand judetul intr-o destinatie turistica, din cei 20 unul singur daca binevoia sa se ocupe de ce se intampla la Oltchim nu se mai intampla a doua oara. Dar uitati-va, domnul Dan Diaconescu este cu PDL, domnul Sima, cum il cheama, e prin insule reci, toata lumea care escrocheaza si da tepe sta bine mersi. Aici e protectia politica si influenta organelor de cercetare penala a influentei politice", a declarat, luni, la Slatina premierul Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Primul-ministru a mai spus ca, in ultima luna, a devenit, de nevoie, un specialist in Oltchim si a comparat combinatul cu un pacient bolnav.

"Am devenit specialist in Oltchim de nevoie, ca si domnul ministru Chitoiu, si am preluat un pacient aflat in stare foarte grava. Consultantul era angajat de domnul Boc, operatia, ca sa vorbesc in termeni medicali, ca sunt si ministrul Sanatatii interimar pentru inca cateva zile, operatia a fost amanata de catre Mihai Razvan Ungureanu, care a murit de frica sa nu mai pateasca ce a patit la Cuprumin, si atunci a lasat bolnavul Oltchim sa intre in faza terminala. A trebuit sa facem prima operatie, asa cum a fost gandita de ceilalti, si daca mai pot sa fac inca o data paralela in timp ce ne-am apucat de operatie, a intrat cineva peste noi si a inceput sa ne stinga lumina, sa ne ia instrumentele prin sala", a afirmat Ponta.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Premierul Victor Ponta a mai declarat ca singurul ministru caruia i-a promis ca il pune in functie dupa alegeri este cel al Economiei, Daniel Chitoiu, daca rezolva problema Oltchim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.