Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, comentand afirmatii ale premierului Victor Ponta despre seful statului, ca un om care uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari este un om care uraste toti cetatenii.

"Cea mai ingrijoratoare afirmatie a lui Victor Ponta este ca uraste tot ceea ce reprezinta Traian Basescu. Un om care uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari este un om care ne uraste pe toti. Aceste afirmatii sunt iresponsabile, pentru ca Traian Basescu este presedintele romanilor, ales de romani, reprezinta o generatie care a muncit enorm pentru aceasta tara, nu o generatie care arunca cu noroi", a precizat Cezar Preda, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca se vede ca Victor Ponta nu si-a pregatit un mesaj pentru romani si ca reactiile lui sunt "viscerale".

Antonescu: Am pierdut foarte mult din cauza unor apucaturi de tip securist

"Ponta si Antonescu, megalomani, vor aplauze si ovatii ca ultimul dictator al Romaniei"

De asemenea, Preda a afirmat ca programarea lansarii candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE dovedeste frustrarea liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, el afirmand ca "niciun om sanatos la cap" nu ar face asa ceva.

"In timp ce PDL ofera o viziune pentru viitorul Romaniei, USL vrea sa ne aduca in trecutul ceausist prin mitingul mamut pe stadion in dispretul cetatenilor acestei tari. Evenimentul acesta faraonic pe care si-l propune USL pe stadion, blocand jumatate din Bucuresti, este tipic manifestarilor pe care Nicolae Ceausescu le facea", a spus Preda.

El i-a calificat pe Victor Ponta si Crin Antonescu drept "doi megalomani care vor si ei aplauzele si ovatiile de care se bucura ultimul dictator al Romaniei".

"Este o frustare a domniilor lor sa programeze acest eveniment cand popular europenii, cand liderii de stat si de guvern prieteni ai Romaniei vin la Bucuresti", a adaugat Preda.

Liderul PDL a spus ca niciun om sanatos la cap nu initiaza actiuni politice peste un congres de o asemenea anvergura si ca PDL si-a retras o motiune in Parlament pentru ca dezbaterea ei a fost pusa in prima zi a congresului PPE.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

"Niciodata oamenii politici responsabili nu boicoteaza si nu suprapun actiuni politice peste actiuni de interes international european", a mai spus Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.