Deputatii si senatorii se vor reuni marti la ora 10:00 in sedinta comuna pentru a stabili noua conducere a TVR, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Potrivit MEDIAFAX, in sedinta comuna parlamentarii ar urma sa faca numiri si pentru CNA si CNCD.

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni marti la 9:30 pentru a stabili ordinea de zi a acestei sedinte comune.

Sedinta de plen reunit in care trebuia validat Claudiu Saftoiu in functia de presedinte director general al SRTv a fost suspendata, martea trecuta, din lipsa de cvorum.

Claudiu Saftoiu a fost ales, saptamana trecuta, presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), urmand ca decizia sa fie supusa votului plenului Parlamentului si, daca va fi avizata favorabil, Saftoiu va deveni presedinte-director general al TVR.

Membrii CA al TVR, validati de plenul Parlamentului, au votat in aceeasi zi candidaturile lui Claudiu Saftoiu si Valentin Nicolau la presedintia CA, alegandu-l pe cel dintai presedinte-director general al TVR. Votul a fost "cu usile inchise".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.