Scandalul dintre actualul sef al statului, Traian Basescu, si fostul sef al statului, Emil Constantinescu, se adanceste. Sau se dilueaza.

Depinde din ce parte sunt privite lucrurile. Laitmotivul nu-l constituie, de aceasta data, acuzatia ca Traian Basescu a fost securist, ci ca si-ar fi bagat nasul unde nu trebuie, adica in problema din ’99 a arestarii prefectului PD de Brasov. Acest din urma aspect a fost dezvaluit de Mugur Ciuvica, care a redat in acest sens o discutie telefonica.

Presedintele actual a acuzat ca atacul vine din partea lui Emil Constantinescu prin Dorin Marian, fost consilier prezidential pe probleme de Aparare, care l-ar fi inregistrat la telefon, pe sest.

Dorin Marian declara - pentru "Averea" - ca acea inregistrare - a unei discutii avute de el cu Basescu (ministru la acea ora) - a fost realizata ca orice alta convorbire pe telefon fix cu robot, existent in cabinetul lui de la Cotroceni, si nu a sters-o pentru ca i-ar fi fost o proba buna in procesul de calomnie pe care i-l intentase actualului sef al statului.

Dorin Marian mai spune, insa, si alte lucruri interesante, inclusiv faptul ca nu i-a dat acordul lui Mugur Ciuvica sa faca publica acea discutie particulara dintre el si Basescu, dar Ciuvica i-a replicat ca nu-i pasa si ca e lupta lui cu presedintele si o va continua indiferent ce vrea sau nu vrea Dorin Marian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.