Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca nu vede care ar fi castigul USL dintr-o asociere cu Gigi Becali, fostul presedinte al PNL intrebandu-se care poate fi contributia liderului PNG.

"Nu mi se pare un lucru care sa merite salutat, sa zicem asa, pentru ca nu vad care ar fi castigul PNL sau al USL dintr-o astfel de asociere, decat daca PNL isi propune sa inceapa sa se ocupe de fotbal sau de tranzactii imobiliare. Cum un partid politic nu are nici una, nici cealalta dintre vocatii, atunci ma gandesc ca este util sa cooptezi in partid personalitati sau formatiuni politice care au un bagaj de idei, de valori, de principii si care, daca nu vin cu o zestre electorala foarte numeroasa, vin cu o contributie in plan ideatic", a declarat Tariceanu, potrivit evz.ro.

"Si atunci, facand aceste constatari, sigur ca am un semn mare de intrebare: care ar putea sa fie contributia domnului Becali? Nici o zestre electorala nu are si, chiar daca ar avea o zestre electorala, nu cred ca acesta este singurul criteriu", a mai adaugat fostul presedinte al PNL.

Citeste si: Voinescu, despre alianta Becali-USL: Un joc electoral ieftin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.