Senatorul Mihail Hardau, presedinte al Comisiei de Invatamant din Senat, va demisiona, vineri, din functia de prim-vicepresedinte al PDL Cluj-Napoca, pentru a se delimita de modul "nestatutar si nedemocratic" in care s-au stabilit candidatii filialei pentru alegeri si va ramane simplu membru al PDL. 

Mihail Hardau a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca isi va depune demisia, vineri dupa-amiaza, in cadrul sedintei Biroului Permanent Local al PDL Cluj-Napoca.

"Vineri dupa-amiaza, in sedinta BPL al PDL Cluj-Napoca, imi voi da demisia din functia detinuta in fruntea filialei municipale pentru a ma delimita de modul nedemocratic si nestatutar prin care s-au stabilit candidatii in judetul Cluj pentru alegerile parlamentare. Voi demisiona din functia de prim-vicepresedinte al PDL Cluj-Napoca pe care o detin si voi ramane simplu membru PDL. Sunt PDL-ist pana la moarte", a spus Hardau.

Hardau a fost ales prim-vicepresedinte al PDL Cluj-Napoca in aprilie 2011.

Mihail Hardau este membru al PDL din 1996.

Surse din PDL Cluj declarau, la sfarsitul lunii septembrie, ca Mihail Hardau, fost ministru al Educatiei, este nemultumit de faptul ca Adrian Papahagi va candida la Cluj-Napoca pe listele Aliantei Romania Dreapta, desi acesta "nu a muncit nimic si este doar fiul tatalui sau, Marian Papahagi", fost director al "Accademia di Romania" din Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.