Consiliul PSD Bucuresti a aprobat, joi, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se o abtinere, o lista cu 26 de nume, in ordine alfabetica, reprezentand propunerile de candidati la parlamentare, urmand ca, prin negociere cu conducerea centrala a partidului, sa se stabileasca cei 18 candidati finali. 

"S-a aprobat o lista, in ordine alfabetica, pentru toti cei care vor fi posibil candidati la Camera si la Senat. Sunt 26 de propuneri pentru cele 20 de locuri pe care le avem - 18, de fapt, ale PSD, tinand cont ca doua sunt la UNPR", a declarat, joi, vicepresedintele PSD Marian Vanghelie, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca din lista fac parte cei care si-au depus dosarele, in conditiile in care toata lumea a fost apreciata pentru activitatea pe care a avut-o.

"Sunt oameni si din organizatii, sunt si personalitati. Am imputernicit conducerea Bucurestiului sa stabileasca cu conducerea nationala - dintre cele 26 - cele 18 care vor ramane pe lista", a spus Vanghelie.

ARD: Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza in Bucuresti

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a prezentat lista aprobata de consiliul PSD Bucuresti.

Din lista fac parte Larisa Antipa, Nicolae Banicioiu, Doina Burcau, Dumitru Chirita, Dan Mircea Popescu, Dan Tudorache, Bogdan Diaconu, Gratiela Draghici, Gabriel Ispas, Bogdan Mihailescu, Oana Niculescu, Alin Petrache, Gabriela Podasca, Georgian Pop, Rodica Nassar, Daniel Spatariu, Tudor Tanasescu, Violeta Tudorie, Ionut Vulpescu, reprezentand propunerile PSD Bucuresti pentru colegiile de deputati.

In ceea ce priveste propunerile pentru Senat, acestea sunt: Titus Corlatean, Florian Popa, Gabriel Mutu, Anne Juganaru, Catalin Croitoru, Ecaterina Andronescu.

"Vom decide in urmatoarea perioada fiecare persoana pe ce colegiu va candida", a mai spus Andronescu.

In Bucuresti exista 40 de colegii. USL va avea candidati in toate cele 40 de colegii, impartiti astfel: 20 pentru ACS PSD-UNPR si 20 pentru PCD PNL-PC. PSD va ceda doua colegii UNPR, in timp ce PNL va ceda cinci colegii PC.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.