Copresedintele Aliantei Romania Dreapta, Mihai Razvan Ungureanu, a prezentat, miercuri, un bilant al celor cinci luni de guvernare USL.

"Ce se intampla la guvernare? Primul lucru pe care-l face domnul Ponta este sa suprautilieze ordonantele de urgenta si ordonantele simple, intr-un mod pe care nici un alt Guvern nu l-a practicat in Romania in aceasta unitate de timp, respectiv cinci luni de zile. Peste 700 de Hotarari de Guvern si decizii ale primului-ministru, dintre care 500 au fost doar pentru numiri in functii. 16 ordonante de urgenta, trei ordonante de Guvern, 17 proiecte de lege, 399 de Hotarari de Guvern, 315 decizii ale primului-ministru, asa arata situatia dupa prima suta de zile de guvernare", a declarat Ungureanu, potrivit realitatea.net.

Blaga: Guvernul Ponta, cel mai slab de la caderea comunismului

De asemenea, fostul premier a mai precizat ca, in cele cinci luni de guvernare, au avut loc doua vizite la companii economice si doua intalniri cu oameni de afaceri si au fost numiti in functii 578 de oameni.

Ponta, criticat de MRU: Asimileaza politica externa cu politica sportiva

In plus, Mihai Razvan Ungureanu a afirmat ca reprezentantii guvernului USL au participat de 39 de ori la emisiuni televizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.