Dan Diaconescu a venit, miercuri, la Tribunalul Bucuresti pentru a depune o cerere de chemare in judecata a Ministerului Economiei si OPSPI, prin care solicita anularea deciziei de excludere din calitatea de adjudecatar al pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la Oltchim.

Potrivit MEDIAFAX, Dan Diaconescu a declarat, la sosirea la Tribunalul Bucuresti, ca avocatii lui din strainatate au stabilit ca ar trebui sa ceara despagubiri in valoare de doua miliarde de euro, in timp ce avocatii sai din tara s-au gandit la o suma mai mica.

Diaconescu a precizat ca aceste despagubiri nu vor fi solicitate statului roman, ci unor persoane fizice, printre care Victor Ponta, Remus Vulpescu si celelalte persoane care l-ar fi nedreptatit. El a mai spus ca avocatii lui ar urma sa solicite ca acestor persoane sa li se puna sechestru pe avere, iar odata obtinuti, banii din despagubiri se vor duce tot in bugetul Oltchim.

Dan Diaconescu a afirmat ca nu are cum sa piarda acest proces pentru ca, din punctul sau din vedere, probele sunt evidente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.