Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca nu a discutat la Guvern cu ambasadorul rus despre Oltchim, el precizand ca a avut loc o vizita oficiala a sefului comitetului mixt Romania-Rusia si a discutat despre relatiiile economice bilaterale in perioada urmatoare. 
"Nu stiu de unde aveti acest zvon. Am constat in ultimul timp ca e suficient ca cineva sa dea un zvon si toata lumea il preia, in conditiile in care pot sa va spun eu. (...) Nu am discutat cu domnul ambasador al Rusiei despre Oltchim, pentru ca nu aveam ce sa discut in acest moment despre Oltchim. Am avut o vizita oficiala a sefului comitetului mixt Romania - Rusia si am discutat despre relatiiile noastre economice in perioada urmatoare", a precizat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.