PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov.

"In vederea desemnarii candidatilor PSD la alegerile parlamentare din aceasta toamna pentru circumspcriptia electorala nr. 25 Ilfov, care vor candida sub sigla USL, conducerea PSD Ilfov intrunita in cadru statutar si-a stabilit urmatorii candidati: Colegiul 1 Senat - Gabriela Vranceanu Firea; Colegiul 2 Camera Deputatilor - Horia Mihalcescu", mentioneaza un comunicat transmis luni de presedintele PSD Ilfov, Sorin Negoita, transmite MEDIAFAX.

Candidaturile pentru celelalte colegii ale circumcriptiei electorale vor fi comunicate oficial de organizatia USL Ilfov, mai precizeaza sursa citata.

Intrarea in PSD Ilfov a Gabrielei Vranceanu Firea, sotia lui Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a fost anuntata pe 23 septembrie. Surse politice declarau atunci pentru MEDIAFAX ca in cadrul organizatiei PSD Ilfov era luata in calcul o candidatura a Gabrielei Firea pentru Senat, in colegiul din care face parte si orasul Voluntari.

"Daca raspund criteriilor partidului, voi intra si in competitia pentru Parlament, (...) asa bataioasa cum sunt", a declarat Firea, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema. La randul sau, liderul PSD Robert Negoita preciza ca Firea corespunde criteriilor partidului.

Citeste si: TOP 10: Vedete care au intrat in politica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.