Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu va candida intr-un colegiu in Sectorul 1, urmand ca PC sa primeasca la schimb un colegiu in Sectorul 2 in contul celui alocat fostului lider al PNL. 

"In momentul in care domnul Tariceanu s-a razgandit si a dorit sa candideze la Bucuresti ne-a informat cu privire la acest lucru, am discutat cu PC, facem un schimb de colegii, unul probabil cu Sectorul 2 si nu vad unde-i conflictul, in afara de mintea neobosita a baietilor de la primarie", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PNL a precizat ca partidul incearca sa-i sustina pe toti parlamentarii din actuala legislatura pentru a candida la un nou mandat, insa pot exista situatii in care unii alesi sa nu mai beneficieze de sprijin.

"Orice alcatuire de lista pentru alegerile parlamentare e o competitie, exista nu doar oameni care sunt acum in functii, ci exista si altii si este normal sa incercam sa promovam si figuri noi si o vom face", a sustinut Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca intre cei care vor fi propusi pentru a deveni parlamentari ar putea fi Sorin Rosca Stanescu sau Vlad Nistor.
Totodata, Antonescu a fost intrebat daca urmeaza "o curatenie" a PNL in care sa fie inclus si primarul liberal din Sectorul 1, Andrei Chiliman.

"Eu am propus partidului doar doua excluderi sau, daca e vorba de forul national, numai una: a domnului Melescanu, in momentul in care a fost rechemat la oaste. In rest, nu m-am ocupat cu asta", a mai adaugat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.