Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca afirmatiile lui Laszlo Tokes, potrivit carora Uniunea trateaza ungurimea din Transilvania ca pe supusii sai feudali, sunt "bazaconii".

"Domnul Tokes face astfel de afirmatii de 23 de ani, deci nu sunt afirmatii noi. Cand era in UDMR facea astfel de afirmatii, cand a infiintat primul partid facea exact aceleasi declaratii si acum iarasi face exact la fel, dar oamenii cunosc realitatea si nu merg dupa declaratiile lui Tokes, care in acest moment este considerat un politician ca un alt politician, exact, nicio deosebire, nicio diferenta, de cand a intrat in politica. Nu mai are acea alura de episcop si nu stiu ce, acum este un om politic, care a infiintat doua partide si nu are sustinere, nu a avut sustinere, in acest an chiar au primit mai putine voturi decat singurul partid al lui Tokes acum patru ani de zile", a declarat Hunor, potrivit realitatea.net.

De asemenea, presedintele UDMR a precizat ca respinge astfel de acuzatii.

"Noi respingem astfel de acuzatii, dar nu ne ocupam de Tokes si de afirmatiile lui. Noi am constatat de mult timp si eu incerc sa ma conformez: oamenii, electoratul nostru nu asteapta dispute si polemici intre politicieni, ei se asteapta de la politicieni sa-si intoarca fata catre societate, catre omul de rand, catre familiile care au nevoie de sustinere, cand vorbim de autoritatile locale si de societatea in ansamblul ei, cand vorbim de parlamentare. Deci, din acest punct de vedere, ar fi greseala noastra cea mai mare sa raspundem la acuzatiile lui Tokes, cu care ne-am obisnuit si care sunt bazaconii!", a mai adaugat Hunor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.