Dan Diaconescu a ajuns vineri, la Parchetul General pentru a depune plangeri penale impotriva premierului Victor Ponta si a fostului sef OPSPI Remus Vulpescu pentru santaj si amenintare.

Dan Diaconescu a ajuns vineri, la Parchetul General pentru a depune plangeri penale impotriva premierului Victor Ponta dar si a fostului sef OPSPI Remus Vulpescu pentru santaj si amenintare.

"Nu am vrut niciun moment sa renuntam la a depune plangerile penale, am asteptat sa se adune noi si noi probe pentru a incrimina pe cei care fac atat de rau tarii. Toate privatizarile au fost oneroase, sortite esecului, in cazul Oltchim lururuile au stat aidoma. Eu am castigat fara sa dau spaga, apoi am fost scosi abuziv din privatizare pentru ca presa nu a mai fost primita in sala. Guvernantii s-au comportat ca niste banditi cu noi. Volumul plangerii penale intrece de 3 ori volumul contractului de privatizare", a declarat Diaconescu la intrarea in Parchet.

Acesta a precizat ca va merge cu acest proces si la curtile internationale si ca intentioneaza sa ceara daune de doua miliarde de euro, aceasta fiind suma pe care intentiona sa o investeasca alaturi de partenerii sai in Romania.

De asemenea, patronul OTV a mentionat ca situatia Oltchim se va rezolva atunci cand Guvernul va vinde combinatul pe o suma derizorie aceluiasi concern mondial cu care Dan Diaconescu ar fi dorit sa colaboreze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.