Premierul Victor Ponta a reactionat la ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu, care a sustinut din nou ca dispune de 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, si a afirmat ca acest "circ" a costat deja foarte mult Romania si ca spera ca procurorii sa analizeze sesizarea penala depusa de OPSPI. 

"Circul acesta ne-a costat deja pe toti foarte mult. Sesizarea penala a pornit deja si imi doresc ca procurorii sa aiba mai putin timp de cine pe ce post se aseaza in urmatorii ani si sa aplice legea", a spus Ponta la RTV, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca doar prin implicarea procurorilor poate fi transmis mesajul ca oricine incearca sa insele statul va fi pedepsit.

Dan Diaconescu a sustinut din nou ca are 45 milioane euro pentru preluarea Olcthim, la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea intrucat patronul OTV nu a putut face dovada ca detine banii pentru plata titlurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.