Fostul sef OPSPI Remus Vulpescu a declarat, joi, ca s-a trecut de etapa comentariilor publice "asupra minusculei personalitati" a lui Dan Diaconescu si este momentul ca autoritatile sa stabileasca tot ce trebuie legat de privatizarea Oltchim, precizand ca nu considera ca a fost gasit tap ispasitor. 

Potrivit MEDIAFAX, Remus Vulpescu a participat la Curtea de Apel Bucuresti la recursurile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind impotriva hotararii de deschidere a procedurii insolventei Hidroelectrica, pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti in data de 20 iunie.

La iesirea din sala de judecata, intrebat in legatura cu esecul privatizarii Oltchim, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie a aratat ca nu se considera tapul ispasitor al nefinalizarii procedurii de privatizare.

"Nu consider ca am fost gasit tapul ispasitor. Sunt lucruri ce mi le reprosez, in primul rand insuccesul licitatiei, fara ca in spatele acestei licitatii sa fi fost ceva ilegal sau incorect. Nu sunt de acord ca am tinut isonul domnului Diaconescu, si, da, nu pot sa ma declar satisfacut profesional de rezultatul acestei licitatii", a declarat Vulpescu.

Intrebat in legatura cu acuzatiile formulare de Dan Diaconescu impotriva sa si a altor factori implicati in procedura de privatizare, Vulpescu a aratat ca nu doreste sa comenteze "minuscula personalitate" a lui Diaconescu, cerand ca institutiile statului abilitate sa demareze proceduri legale de verificare privind nefinalizarea procedurii de privatizare.

"Cred ca am trecut de etapa comentariilor publice asupra minusculei personalitati al lui Diaconescu si cred ca este momentul sa lasam autoritatile statului, prin proceduri legale, sa stabileasca tot ceea ce este de stabilit", a spus Vulpescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.