Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, ca la cinci luni de guvernare USL, haosul si nepriceperea au atins noi culmi si a aratat ca Victor Ponta si toata echipa acestuia joaca in piesa "O guvernare pierduta".

Potrivit MEDIAFAX, Sulfina Barbu a spus ca in aceste cinci luni de guvernare USL, a fost circ si esec in privatizarea Oltchim si acest lucru a fost urmat de episodul maririi taxelor si impozitelor cu 16,05% incepand cu 2013, ceea ce face ca PDL sa ceara din nou Guvernului Ponta sa prezinte, pana la 15 octombrie, in Parlament, bugetul pe anul viitor.

Ea a spus ca Victor Ponta a incercat sa ascunda decizia Guvernului de a mari taxele si impozitele din 2013 dand vina pe comunicarea din Ministerul Finantelor. "Victor Ponta spunea aseara ca s-a vazut in piesa «O scrisoare pierduta» noi spunem ca el si toata echipa joaca de cinci luni piesa «O guvernare pierduta»", a spus Barbu.

Ea a adaugat ca USL arunca cu promisiuni, dar nu au bani sa le indeplineasca.

Potrivit Sulfinei Barbu, proiectul Guvernului obliga primarii din toata tara sa mareasca impozitele si taxele cu peste 16%, iar USL vrea sa ascunda acest lucru neprezentand bugetul in Parlament.

"PDL cere din nou Guvernului Ponta sa prezinte in Parlament bugetul pe 2013 in Parlament pana pe 15 octombrie, daca nu face acest lucru USL recunoaste ca este alianta minciunilor si promisiunilor desarte", a adaugat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus ca Guvernul Ponta a reintregit salariile cu 8%, dar acest lucru a ramas doar pe hartie, deoarece puterea de cumparare a scazut, inflatia si leul au crescut si urmeaza scumpiri in lant.

"Avem convingerea ca USL pregteste o nota de plata foarte mari pentru romani in secret, nu transparent, cum cere legea", a mai spus Barbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.