Victor Ponta sustine ca Dan Diaconescu nu detine 45 de milioane euro si nici nu area vreo legatura cu un investitor. Mai mult de atat, premierul a declarat ca banii din saci apartineau, de fapt, prietenei lui liderului PP-DD.
"Diaconescu a scris intr-un document oficial ca detine banii respectivi. Banii in pungi erau banii prietenei lui Diaconescu din banca, 1 milion si ceva de euro. Am aflat ca nu detine 45 de milioane si ca nu are niciun fel de legatura cu vreun mare investitor. Cand s-a prezentat acel document la banca, care trebuia sa ajunga la OPSPI, am verificat autenticitatea documentului si s-a dovedit ca era o persoana inexistenta, cu un cont inexistent si cu o firma inexistenta. Am verificat aceste lucruri dupa 21 septembrie. Documentul bancar a aparut pe 25-26... Toate lucrurile astea trebuiau dovedite. Poate ca de maine cineva il va intreba de ce a prestat documente false", a declarat premierul, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Cum a demonstrat Ponta ca Diaconescu nu are cei 45 mil. euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.