Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca PDL il someaza pe premierul Victor Ponta sa prezinte public schema administratiei sale, inclusiv reteaua de consilieri personali si "sa spuna romanilor cat cheltuie statul sa-i tina pe toti acesti oameni in functie". 

"Din opozitie, USL sustinea un aparat guvernamental minim. Venit la putere, USL a umflat schema administrativa cat a putut. Avem in acest moment cu trei ministri mai mult de cat aveau guvernele PDL, cu 14 secretari de stat mai mult decat avea guvernul PDL, fiecare din aceste posturi vine la pachet cu un aparat propriu, consilieri, secretare, soferi. Guvernul Ponta si aparatul din jurul sau sunt o masinarie de mancat bani publici", a precizat Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Ea a aratat ca Guvernul USL a taiat bani de la investitii si a marit cheltuielile cu personalul aparatului de stat.

"Romania are in acest moment cel mai stufos Guvern din istoria recenta a Romaniei", a spus Turcan.

Potrivit acesteia, Guvernul Ponta este "si cel mai incompetent si patat guvern din ultimii 22 de ani".

Deputatul PDL Elena Udrea acuza Guvernul de ipocrizie in legatura cu cheltuielile de personal din ministere, ea spunand ca cel mai scump Guvern din istoria Romaniei este si cel mai neperformant si ca USL a crescut cu peste 40% numarul secretarilor de stat si al consilierilor personali.

Udrea a depus, marti, o declaratie politica prin care atrage atentia asupra risipei de care da dovada USL cand vine vorba de politica de personal a administratiei centrale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.