Victor Ponta a declarat ca, daca nu ar fi beneficiat de "sprijin urias" din Occident, presedintele Traian Basescu ar fi fost demis la referendumul din 29 iulie.
"Cred ca, prin aceasta campanie, domnul presedinte Basescu si-a salvat o perioada din mandat, cred ca ar fi fost demis corect, institutional, legal daca nu ar fi existat acest sprijin urias din Occident. In acelasi timp, cred ca pe termen mediu si lung si-a castigat intre ghilimele niste adversari, pentru ca acum oamenii incep ca inteleaga ca au fost folositi intr-o batalie interna si au fost folositi in mod incorect. Asa incat sa nu va mire daca in continuare veti mai auzi asemenea semnale, sigur ca in termeni diplomatici", a declarat premierul, potrivit realitatea.net.

"Cred si afirm cu tarie ca domnul presedinte Basescu si oamenii domniei sale - fie ca este vorba de doamna Macovei, de altii i-au dezinformat grav si cu buna stiinta pe partenerii nostri europeni si americani. Va reamintesc ca, in plenul Parlamentului European, doamna Macovei vorbea de un milion si jumatate de voturi fraudate", a mai adaugat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.