Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca, in loc sa se discute despre deschiderea noului an universitar, "natiunea urmareste cu sufletul la gura un nou episod din telenovela Elodia guvernamentala, regizor Ponta, solist vedeta Dan Diaconescu".

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a spus inainte de sedinta BPN al PDL ca USL, neavand nicio viziune despre guvernare, a inventat scandal dupa scandal si ca la inceput a fost inventat "binomul Ponta-Antonescu" cu problema suspendarii presedintelui tarii si pe urma guvernantii au inventat "binomul Ponta-Diaconescu".

"La inceput a fost binomul Ponta-Antonescu, cu suspendarea presedintelui, a iesit si baiatul din batalia respectiva, pe urma au inventat altceva ca sa nu trebuiasca sa explice promisiunile electorale, au inventat binomul Ponta-Diaconescu, care, din pacate, face foarte rau domnului Ponta, dar face foarte mult rau romanilor si salariatilor Oltchim", a spus Blaga.

In opinia lui Blaga, de fiecare data cand e pus in dificultate, "Victor Ponta inventeaza cate un scandal" si a dat ca exemplu ultima sedinta a CSAT, cand premierul "a gasit un motiv" sa paraseasca sedinta unde urma sa fie aprobata achizitionarea avioanelor multirol.
"Acest om care minte si cand respira si, spunea Ungureanu Traian ca respira prea des in ultimul timp, a inventat si acest scandal", a mai spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.