Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca nu s-a gandit niciodata la o guvernare cu partidul lui Dan Diaconescu, PP-DD. De asemenea, democrat-liberalul a afirmat ca aceasta ipoteza este "tot o intoxicare" a lui Victor Ponta. 
"Nu m-am gandit niciodata, de unde ati scos concluzia asta? Este tot o intoxicare a domnului Ponta. Uitati-va exact pe ce am declarat la intalnirea tinerilor nostri de la Eforie Nord. Nu eu stabilesc daca domnul Diaconescu conduce un partid democrat sau daca intra in Parlament", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

"Pe de alta parte, toate partidele care vor fi in viitorul Parlament, se discuta din prima zi de exemplu algoritmul conducerii Camerelor. Trebuie sa discute oricine cu Diaconescu (daca intra in Parlament - n.r.), si Ponta ca sef de partid, si Diaconescu ca sef de partid. Astea sunt copilarii si minciuni ale domnului Ponta", a mai adaugat presedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.