Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat ca sondajul CSCI in care PP-DD ar obtine 18% din voturi, iar ARD doar 16%, "nu este foarte apropiat de realitate".

"Ca orice sondaj este o fotografie a momentului si eu consider ca ARD nu este suficient cunoscuta de cetateni, pentru ca abia maine facem lansarea oficiala a Aliantei. Cred eu ca dupa aceasta lansare oficiala, dupa ce cetatenii vor sti despre ce este vorba si vor cunoaste care sunt partidele componente ale Aliantei lucrurile se vor schimba. Sunt curioasa daca ar fi fost in acest sondaj PDL care ar fi fost scorul", a declarat Barbu, potrivit realitatea.net.

Sondaj: USL, preferata de 58% dintre romani. PP-DD, crestere spectaculoasa

De asemenea, vicepresedintele PDL a afirmat ca, dupa lansarea programului politic al Aliantei Romania Dreapta, cotele din sondaje se vor schimba.

"Va spun cu certitudine ca acest sondaj, cred eu, ca nu este foarte apropiat de realitate pentru ca ARD a fost inregistrata la BEC, dar inca nu este suficient cunoscuta de catre cetateni. Din cine este compusa, care sunt partidele care intra in aceasta alianta. Cred eu ca lucrurile se vor schimba dupa lansarea platformei program, a programului politic, a aliantei care va avea loc maine (n.r.- sambata)", a mai adaugat democrat-liberala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.