Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca premierul a procedat corect parasind sedinta CSAT de joi.
"Victor Ponta a procedat corect. Arata un prim-ministru care trebuie sa fie respectat, care este preocupat de soarta cetatenilor, de crearea locurilor de munca si care nu accepta ca prin tertipuri, puteri ale Parlamentului legate de buget, de crearea de locuri de munca, de investitii, sa fie luate de catre CSAT. Nu construim mega-ministere si nu stabilim in CSAT bugetul unui anumit minister, posibilitatile de achizitie sau posibilitatile de investitie intr-o anumita zona", a declarat Zgonea, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca se asteapta si la alte momente tensionate in CSAT, Zgonea a raspuns: "Sunt convins ca pana pe 9 decembrie vor mai fi. Este si o modalitate de a irita, de a baga batul prin gard, al presedintelui Traian Basescu, care nu se poate schimba la varsta pe care o are! Asa a construit in politica, divizand si calcand in picioare anumite principii, asa va parasi si politica atunci cand va fi aceasta decizie a domniei sale sau cand i se va termina mandatul in 2014".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.