Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca afirmatiile premierului Victor Ponta privind Oltchim reprezinta "o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regior insotit de doi sufleori nereusiti". 

"Am vazut, astazi la pranz, o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regizor insotit de doi sufleori nereusiti, sa ne spuna filmul fabricii Oltchim. In dispretul celor 3.000 de oameni care au probleme, domnul Ponta incepe sa strige «hotii!». N-ati reusit sa spuneti decat o fraza adevarata, domnule Ponta, si acea fraza este «privatizarea Oltchim este in responsabiltiatea Guvernului Romaniei», restul sunt floricele de regizor", a precizat Cezar Preda, potrivit MEDIAFAX.

El ia transmis lui Victor Ponta ca atunci cand este preluata tara, trebuie sa te angajezi in fata cetatenilor ca faci treaba, "nu sa faci circ la televizor".

"Modul de a guverna al prim-ministrului se bazeaza pe tot ce a insemnat greseala in guvernele anterioare. Domnul prim-ministru, cand preiei tara, o preiei cu bune si cu rele, te angajezi in fata cetatenilor sa faci treaba, nu sa vii sa faci circ la televizor cu niste sufleori nereusiti, de genul Stan si Bran, veniti acolo numai de decor. Ai responsabiltiate!", a mai spus Cezar Preda.

El a anuntat, in finalul declaratiei, ca ministrii USL "nu au dorit sa vina la intalnirea propusa de PDL".

Guvernul este pregatit sa numeasca un nou management la Oltchim si sa dispuna administrarea speciala a combinatului daca Dan Diaconescu nu achita pana luni pretul pe actiuni, iar in maximum sase luni va relua procesul de privatizare cu un investitor strategic, a anuntat premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, la Ministerul Economiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.