Ministrul Vasile Cepoi a declarat, marti, ca inainte de a intra in proiect a consultat juristii, care i-au spus ca nu e conflict de interese, precizand ca atitudinea ANI este neetica si ca isi rezerva dreptul de a actiona institutia in instanta pentru afectarea imaginii sale publice. 

"Eu, inainte de a intra in proiect, am consultat legea si juristii. Acestia mi-au spus ca nu este conflict de interese, fapt care s-a dovedit prin faptul ca organismele care se ocupa de implementarea proiectului nu mi-au sesizat nicio neregula. Am facut publice datele privind acest proiect inca din luna februarie, cu toate detaliile aferente", a spus ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, pentru MEDIAFAX.

El considera "neetica" atitudinea ANI de a-l "sanctiona prin stirbirea imaginii publice" inainte de a se dovedi ca suspiciunile celor care l-au reclamat au fost confirmate de catre instanta.

"Imi rezerv dreptul de a actiona in instanta ANI pentru afectarea imaginii publice prin nerespectarea principiului neconfidentialitatii pe care chiar ANI il invoca in finalul comunicatului de presa. Este hilar. Nu inteleg pe cine serveste ANI dand acest comunicat inainte sa existe o sentinta", a adaugat Vasile Cepoi.

Citeste si comunicatul de presa emis de Ministerul Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.