Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat ca inadvertentele gasite de Dan Diaconescu in contract reprezinta o incercare de a trage de timp.

"Cred ca este un tertip ca sa prelungeasca semnarea contractului. Privatizarea esueaza doar daca Diaconescu nu plateste pretul pe actiuni si nu isi asuma toate obligatiile din oferta de cumparare", a declarat Chitoiu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, ministrul Economiei a spus ca problemele legate de privatizarea Oltchim nu puteau fi prevazute.

"Diaconescu s-a angajat ferm si a garantat ca detine disponibilitatile banesti", a mai adaugat Chitoiu.

Ponta nu crede ca Diaconescu are bani

Premierul Victor Ponta a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca privatizarea Oltchim va fi reluata la inceputul anului viitor, el precizand ca nu poate ramane statul actionar la combinat, fiind nevoie de un partener strategic puternic, transmite MEDIAFAX.

"Dupa ce se va constata ca asa-zisul castigator nu a avut nici bani, nici intentia de a activa ca actionat majoritar la Oltchim, Guvernul va aproba masurile pentru a mentine combinatul si pentru a intra intr-o procedura speciala prin care sa se salveze locurile de munca, urmand a se gasi un investitor serios", a mai declarat Victor Ponta.

Citeste si: Diaconescu NU a semnat: "E o batjocura de contract"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.